Strategiesessie

Wat is jouw strategie om digitale innovatie te versnellen en business impact te creëren?  

Strategiesessie


De strategiesessie helpt jou en je team om een boost te geven aan je digitale innovatie of digitale transformatie initiatief. Wat je ook wil bereiken met Digitaal, het hebben van een concreet plan is essentieel voor succes. Dit is waar we meestal het liefst beginnen. We helpen je om te bepalen welke strategie het best is om jouw doelen te bereiken.

Ongeacht of je nog moet starten of al bezig bent – we helpen je om je project of initiatief op scherp te zetten. Je leert hoe je je plannen op een slimme manier aanpakt en hoe je snel in de ‘doen’ modus komt met je team. Je maakt kennis met de ondernemende en innovatieve mindset die je nodig hebt om succesvol te zijn in de snel veranderende digitale wereld.

De strategiesessie heeft een sterk ‘hands-on’ karakter: de deelnemers gaan actief aan de slag. Het doel is om korte tijd een eerste concrete opzet te maken voor je eigen Strategie. We delen in de strategiesessie een nieuwe set van Agile & Lean tools, die het verschil kunnen maken voor je organisatie. Deze tools helpen je om sneller overzicht en inzicht te creëren, makkelijker op 1 lijn te komen met je team en te focussen op het doen van de juiste dingen op het juiste moment.

Wat zijn jouw uitdagingen met digitale innovatie?


Dit zijn een aantal voorbeelden uit de praktijk. We spitsen de strategiesessie uiteraard graag toe op de uitdagingen van jouw organisatie.


“We willen beter gebruik maken van ‘digitaal’ in onze business, maar hoe beslissen we waar we ons op gaan richten?”

“We verspillen tijd en geld met producten die niet beantwoorden aan de echte klantbehoeften / niet het juiste probleem oplossen. Hoe zorgen we dat we investeren in de juiste dingen?

“We hebben een fantastisch plan, maar dit kost tijd en geld om te implementeren. Hoe voorkomen we dat het mislukt?”

“Ons project loopt moeizaam, hoe weten we waar we staan en hoe kunnen we een slagvaardig proces opzetten?”

“We hebben nieuwe oplossingen geïmplementeerd maar deze worden onvoldoende gebruikt. Wat te doen om de gebruikersadoptie te verbeteren?

“We hebben veel mensen met goede ideeën, we moeten ze bij elkaar brengen om projecten te starten.”

“Klant feedback komt vaak te laat en tegen hoge kosten. Hoe zetten we een proces op waarin we continu feedback verzamelen en leren van klanten?”

Wat levert het op?


  • Je maakt kennis met de ondernemende en innovatieve Mindset, Skillset en Toolset die je nodig hebt om succesvol te zijn.
  • Je krijgt nieuwe ideeën en inspiratie over hoe je innovatie kan versnellen en business impact kan creëren.
  • Je krijgt inzicht in welke valkuilen, obstakels of risico’s je onderweg kan verwachten en hoe hiermee om te gaan.
  • Je krijgt een helder beeld over de beste aanpak en de belangrijkste stappen die je moet zetten.
  • Je krijgt een deskundige en onafhankelijke visie over de mogelijkheden die je hebt.

Voor wie?


  • Leiders
  • Executives
  • Managers
  • Teams
  • Iedereen die een succes wil maken van digitale innovatie of digitale transformatie

Onze belofte


Wij geven je inspiratie en ideeën over hoe je innovatie kan versnellen en impact kan creëren. We zijn zeer deskundig op dit terrein en hebben afgelopen jaren vele organisaties en ondernemingen geholpen met hun projecten en initiatieven. We schrijven geen rapporten die “onze opinie” bevatten, maar we bieden je concrete handvatten waarmee je direct zelf aan de slag kan gaan. We geloven dat elke organisatie en elk team innovatief kan zijn, met de juiste mindset, skillset en toolset. Innoveren is vooral een kwestie van doen!

Onze belofte:
Als de Strategiesessie niet tenminste 1 goed idee oplevert om je verder te helpen, neem dan contact op met ons en dan betaal je niets!

We gaan graag met je in gesprek als je serieus stappen wil zetten.

Edwin van Meggelen

email: edwin@vamecon.nl

Informatie aanvragen


Vul hieronder je gegevens in om meer informatie aan te vragen over de strategiesessie.

Naam

E-mail

Telefoon

Korte omschrijving uitdaging of project