Onze Workshops zijn praktisch en inspirerend!

Populaire Workshops


Leer praktische vaardigheden die je direct kan toepassen om de manier van werken op team, project of programma niveau te verbeteren.

We gaan met jou en je team aan de slag met de tools en vaardigheden en nog belangrijker… de “Agile Mindset” die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Bekijk hieronder onze meest populaire workshops & trainingen, die we op locatie kunnen leveren voor teams / groepen. Als je een of meer van deze workshops naar jouw organisatie wil brengen, dan sturen we je graag meer informatie.

Lean Startup Workshop


Deze workshop helpt jou en je team om je (business) ideeën snel en systematisch te testen en zo de kans op succes te vergroten. Dit doen we aan de hand van de Lean Startup filosofie. Je leert hoe je idee(en) snel tastbaar maakt, risico’s identificeert en slimme en goedkope experimenten ontwerpt om te leren wat werkt – en wat niet. Je leert hoe je stap voor stap ideeën verbetert, de beste ideeën selecteert en “Een Plan Dat Werkt” ontwikkelt.


Voor wie?
Product Teams, Innovatie Teams, Product Owners, Product Managers, Product Designers, Startups.

Strategie workshop


Deze workshop helpt jou en je team om een boost te geven aan je digitale transformatie of innovatie initiatief. Ongeacht of je nog moet starten of al bezig bent – we helpen je om je project op scherp te zetten en te focussen op het doen van de juiste dingen. Je leert hoe je je plannen op een slimme ‘lean’ manier aanpakt en snel in de ‘doen’ modus komt met je team. Dus geen dikke plannen maken maar aan de slag! Je maakt kennis met de agile mindset en tools die je nodig hebt om succesvol te zijn in de snel veranderende digitale wereld.


Voor wie?
Leiders, managers, teams, product owners.

Design Thinking Workshop


In deze workshop bieden we een hands-on product “design thinking” ervaring. We gaan met jou en je team aan de slag om nieuwe oplossingen te bedenken en nieuwe producten, diensten of business modellen te ontwikkelen. In de workshop vorm je een product team en selecteer je een potentieel idee om verder te ontwikkelen, vanuit de echte behoeften van je gebruikers. Je leert ook hoe je Design Thinking en Agile / Scrum kan combineren.


Voor wie?
Product Teams, Innovatie Teams, Product Owners, Product Managers, Product Designers, Startups.

Value Proposition Design Workshop


Deze workshop helpt jou en je team om de producten en diensten te creëren die je klanten willen. Dit doen we aan de hand van de Value Proposition Design methode en de Value Proposition Canvas. Je leert hoe je in de schoenen van de klant stapt en de jobs-to-be-done, pains en gains identificeert en een waarde propositie creëert die perfect hierop inspeelt.


Voor wie?
Business Teams, Business Owners, Product Teams, Innovatie Teams, Product Owners, Product Managers, Product Designers, Startups.

Agile / Scrum Workshop


In de workshop helpen we jou en je team om de effectiviteit en efficiency een boost te geven. Je leert om beter in te spelen op (veranderende) klantbehoeften en sneller echte waarde te leveren. We gaan aan de slag met bewezen methoden en strategieën voor het maken van een product visie en backlog, user story mapping, betrekken van klanten, meten van waarde etc. In de workshop leer je hoe je de juiste dingen doet op het juiste moment en om te focussen op “de dingen die de meeste waarde opleveren”.


Voor wie?
Project Teams, Product Owners, Scrum Masters, Project Managers, Product Managers, Product Designers.

Design Sprint


Deze “hands-on” Design Sprint neemt je mee op een intensieve 5 daagse reis om praktische oplossingen te vinden voor je kritische business uitdagingen. De Design Sprint helpt je om in record tijd te leren van klanten en feedback te krijgen en om het kostbare bouwen en lanceren van producten te voorkomen.


Voor wie?
Product Teams, Innovatie Teams, Product Owners, Product Managers, Product Designers, Startups.

Hoe werkt het?


  • Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in een workshop.
  • Geef op het formulier svp ook een korte omschrijving van je uitdaging en project.
  • In een intake gesprek (telefonisch) bespreken we je doelen, project en aanpak van workshop.
  • We sturen je een beknopt voorstel voor de workshop, op basis van fixed price.
  • Op basis van het intake gesprek bepalen we welke tools en methoden we het beste kunnen gebruiken in de workshop.
  • De workshop wordt uitgevoerd samen met je team en / of stakeholders – dit zorgt voor betrokkenheid en acceptatie.

Meer informatie of offerte ontvangen?


Wil je meer informatie of een offerte? Neem dan nu contact op, via onderstaand formulier of telefonisch met Edwin van Meggelen op nummer 06-54958711.

Bedrijfsnaam

Voornaam

Achternaam

E-mail adres

Telefoonnummer

Korte omschrijving uitdaging of project


Deel deze pagina!