Test ons! 


Effectieve workshops om je team op weg te helpen. We leveren tastbare resultaten, ook in een halve dag.


Leer praktische vaardigheden die je direct kan toepassen om de manier van werken op team, project of programma niveau te verbeteren.

We gaan met jou en je team aan de slag met de tools en vaardigheden en nog belangrijker… de "startup" mindset die je nodig hebt om succesvol te innoveren.

Bekijk hieronder onze meest populaire workshops, die we op locatie kunnen leveren voor teams / groepen. Als je een of meer van deze workshops naar jouw organisatie wil brengen, dan sturen we je graag meer informatie.


Product Strategie Workshop voor Teams

Een speciale 4 uur sessie om lastige obstakels aan te pakken en je team op weg te helpen. In deze sessie doorlopen we de agile & lean tools die we in organisaties gebruiken om "een plan dat werkt" te creëren.

Product / Market Fit Workshop voor Teams

Een speciale 4 uur sessie om lastige obstakels aan te pakken en je team op weg te helpen. In deze sessie doorlopen we de agile & lean tools die we in organisaties gebruiken met een focus op Product / Market Fit: hoe kan je het vinden.

Value Proposition Workshop voor Teams

Een speciale 4 uur sessie om lastige obstakels aan te pakken en je team op weg te helpen. In deze sessie doorlopen we de agile & lean tools die we in organisaties gebruiken om de oplossingen te creëren die klanten willen.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?


Bel ons op +31 (6) 54958711 of laat een bericht achter.