Test ons! 

We leveren business resultaten, ook in een halve dag.


Leer praktische vaardigheden die je direct kan toepassen om de manier van werken op team, project of programma niveau te verbeteren.

We gaan met jou en je team aan de slag met de tools en vaardigheden en nog belangrijker… de Startup Mindset die je nodig hebt om snel en klantgericht te innoveren.

Bekijk hieronder onze meest populaire workshops, die we op locatie kunnen leveren voor teams / groepen. Als je een of meer van deze workshops naar jouw organisatie wil brengen, dan sturen we je graag meer informatie.


Product Strategie Workshop voor Teams

Een speciale 4 uur sessie om lastige obstakels aan te pakken en je team op weg te helpen. In deze sessie doorlopen we de agile & lean tools die we in organisaties gebruiken om “een plan dat werkt” te creëren.

Product Market Fit Workshop voor Teams

Een speciale 4 uur sessie om lastige obstakels aan te pakken en je team op weg te helpen. In deze sessie doorlopen we de agile & lean tools die we in organisaties gebruiken met een focus op Product Market Fit: hoe kan je het vinden.

Value Proposition Workshop voor Teams

Een speciale 4 uur sessie om lastige obstakels aan te pakken en je team op weg te helpen. In deze sessie doorlopen we de agile & lean tools die we in organisaties gebruiken om de oplossingen te creëren die klanten willen.

Neem contact op!


Ben je er klaar voor om te starten met innovatie? Of je nu een geheel nieuw product wil creëren, een product drastisch wil verbeteren of je team een innovatie-boost wil geven, we helpen je op weg. Vraag een gratis consult aan via dit formulier: