Workshops

Geef je team een boost met onze pragmatische en inspirerende workshops.

Workshops

Geef je team een boost met onze pragmatische en inspirerende workshops.

Leer praktische vaardigheden die je direct kan toepassen om de manier van werken op team, project of programma niveau te verbeteren.

We gaan met jou en je team aan de slag met de tools en vaardigheden en nog belangrijker… de "startup" mindset die je nodig hebt om succesvol te innoveren.

Bekijk hieronder onze meest populaire workshops, die we op locatie of online kunnen leveren voor teams / groepen. Als je een of meer van deze workshops naar jouw organisatie wil brengen, dan sturen we je graag meer informatie.


Product Strategie Workshop

Definieer een concreet en helder actie-plan voor verbeteren van je product of ontwikkelen van een nieuw product. Leer de agile & lean tools en mindset die je nodig hebt om "een plan dat werkt" te creëren.

Testing Business Ideas Workshop

Volg een systematisch proces om nieuwe business ideeën te testen en risico's te reduceren. Bepaal meest riskante aannames, ontwerp experimenten, verzamelen klant data. Zet ideeën on in business waarde.

Value Proposition Design Workshop

Stap in de schoenen van de klant en creeer de producten en diensten die klanten echt willen. In deze workshop gaan we met je team aan de slag om een beter product en waarde propositie te ontwerpen.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?


Laat een bericht achter en je hoort snel van ons.